Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ότο Ρεχάγκελ
Για το παιχνίδι με τη Μολδαβία:
«Πρέπει να έχουμε καρδιά και πάθος για να πάρουμε τη νίκη. Να μην επαναλάβουμε το πάθημα με την Αλβανία. Στόχος μας είναι να ξεκινήσουμε τις υποχρεώσεις μας στα προκριματικά με το «δεξί». Πρόκειται για ένα δύσκολο αγώνα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Οφείλουμε να δώσουμε λύση στο επιθετικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε. Στην Πορτογαλία είχαμε το μυαλό μας στην άμυνα, αλλά τώρα πρέπει να παίξουμε πιο επιθετικά».
Για τους παίκτες:
«Εγώ ευθύνομαι για τους παίκτες της εθνικής ομάδας. Είναι δική μου η ευθύνη. Πιστεύω ότι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην αποστολή της ομάδας αποτελούν εγγύηση».
Για τον Γιώργο Σαμαρά:
Â«Ο Σαμαράς είναι ένας πολύ καλός παίκτης και βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας. Επέλεξα να τον αφήσω έξω γιατί θέλω έμπειρους παίκτες κόντρα στους Μολδαβούς. Ο Σαμαράς είναι ένας παίκτης, ο οποίος έχει το μέλλον μπροστά του».
Για τον Νέρι Καστίγιο:
Â«Η πραγματικότητα είναι ότι έχω αυτούς τους παίκτες και αντιμετωπίζουμε το Σάββατο τη Μολδαβία. Δεν μπορώ να ασχοληθώ με κάτι που ακόμα δεν υφίσταται».
Για τον Θοδωρή Ζαγοράκη:
«Δεν γνωρίζω κάτι σχετικά με την επιθυμία του να αποχωρήσει από την εθνική ομάδα. Σε εμένα δεν έχει πει κάτι σχετικό».
Για το κίνητρο των παικτών:
«Το ποδόσφαιρο είναι δύσκολο άθλημα. Οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίζουν όλα τα παιχνίδια. Ωστόσο, τα προσωπικά λάθη είναι αυτά που κρίνουν το αποτέλεσμα».
Για την εθνική μπάσκετ:
«Της εύχομαι καλή επιτυχία και να φτάσει στην κορυφή γιατί το αξίζει».
Επιμέλεια: Γιάννης Ντούζγος, Άκης Στρατόπουλος
http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=56793